From bbcb2e44191729482f7ab32347b3430e1cea73d6 Mon Sep 17 00:00:00 2001 From: komakkar <komakkar@microsoft.com> Date: Wed, 18 Nov 2020 17:36:24 +0530 Subject: [PATCH] Extracting some methods. --- .../notification/util/AzureTestUtils.java | 22 ++++++++++++------- 1 file changed, 14 insertions(+), 8 deletions(-) diff --git a/testing/notification-test-azure/src/test/java/org/opengroup/osdu/notification/util/AzureTestUtils.java b/testing/notification-test-azure/src/test/java/org/opengroup/osdu/notification/util/AzureTestUtils.java index 9e11ae7c4..5418ef1de 100644 --- a/testing/notification-test-azure/src/test/java/org/opengroup/osdu/notification/util/AzureTestUtils.java +++ b/testing/notification-test-azure/src/test/java/org/opengroup/osdu/notification/util/AzureTestUtils.java @@ -27,8 +27,7 @@ public class AzureTestUtils extends TestUtils { @Override public synchronized String getOpsToken() throws Exception { if (Strings.isNullOrEmpty(opsToken)) { - opsToken = getToken(System.getProperty("INTEGRATION_TESTER", System.getenv("INTEGRATION_TESTER")), - System.getProperty("TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + opsToken = getIntegrationTesterToken(); } return "Bearer " + opsToken; } @@ -36,8 +35,7 @@ public class AzureTestUtils extends TestUtils { @Override public synchronized String getAdminToken() throws Exception { if (Strings.isNullOrEmpty(adminToken)) { - adminToken = getToken(System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER")), - System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + adminToken = getNoDataAccessToken(); } return "Bearer " + adminToken; } @@ -45,8 +43,7 @@ public class AzureTestUtils extends TestUtils { @Override public synchronized String getEditorToken() throws Exception { if (Strings.isNullOrEmpty(editorToken)) { - editorToken = getToken(System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER")), - System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + editorToken = getNoDataAccessToken(); } return "Bearer " + editorToken; } @@ -54,12 +51,21 @@ public class AzureTestUtils extends TestUtils { @Override public synchronized String getNoAccessToken() throws Exception { if (Strings.isNullOrEmpty(noAccessToken)) { - noAccessToken = getToken(System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER")), - System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + noAccessToken = getNoDataAccessToken(); } return "Bearer " + noAccessToken; } + private String getNoDataAccessToken() throws Exception { + return getToken(System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER")), + System.getProperty("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("NO_DATA_ACCESS_TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + } + + private String getIntegrationTesterToken() throws Exception { + return getToken(System.getProperty("INTEGRATION_TESTER", System.getenv("INTEGRATION_TESTER")), + System.getProperty("TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET", System.getenv("TESTER_SERVICEPRINCIPAL_SECRET"))); + } + private String getToken(String sp_id, String sp_secret) throws Exception { String tenant_id = System.getProperty("AZURE_AD_TENANT_ID", System.getenv("AZURE_AD_TENANT_ID")); String app_resource_id = System.getProperty("AZURE_AD_APP_RESOURCE_ID", System.getenv("AZURE_AD_APP_RESOURCE_ID")); -- GitLab